Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 13/09/2018

Κυρία Υπουργέ

Αυτήν την στιγμή, συνάδελφοί μας που συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Σάμο, αντιμετωπίζονται με απαξιωτικό και σαδιστικό τρόπο, με το να περιφέρονται από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο μέσα σε ένα C27.

Συγκεκριμένα οι παραπάνω συνάδελφοι μετά από τέσσερεις ημέρες (4) συμμετοχής στους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Σάμο, αφού μεταφέρθηκαν υπό τις συνθήκες τις οποίες είχαμε κατγγείλει με την από 09/09/2018 παρέμβασή μας, μετά από τέσσερεις ημέρες έντονης κούρασης και μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους, φορτώθηκαν σήμερα σε ένα C27 για να επιστρέψουν στις έδρες τους.

Δεκατέσσερις συνάδελφοί μας (14) από τις υπηρεσίες Οινοφύτων – Κορίνθου – Άργους και Τρίπολης, ταλαιπωρούνται επειδή το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, από  την Σάμο θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να αφήσει συναδέλφους από το πεζοπόρο της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. και στην συνέχεια θα πάει στην Λήμνο να φορτώσει κινητήρες και άλλα ανταλλακτικά και από εκεί ,αντί για Ελευσίνα θα περάσει από το Αεροδρόμιο του Αράξου και μετά βλέπουμε.

Κυρία Υπουργέ είναι αδιανόητο και απαράδεκτο, οι συνάδελφοί μας σαν ανταμοιβή για τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλουν για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του ελληνικού λαού και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας, να εισπράττουν αυτήν την απαξιωτική συμπεριφορά.

Ως Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών θεωρούμε επιβεβλημένη την παρέμβασή σας ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η απίστευτη ταλαιπωρία των συναδέλφων μας και με τον πιο πρόσφορο τρόπο να επιστρέψουν σύντομα και με ασφάλεια στις έδρες τους.

Για την Ε.Α.Κ.Π.

Το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Βλάχος Δημήτρης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis