Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:15 | 24/12/2017

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με τους ίδιους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν σε διάστημα τριών ωρών, το ίδιο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, στις 8:30 η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από γυναίκα, η οποία λίγο πριν στάθμευσε το αυτοκίνητό της επί της λεωφόρου Λάρνακος στη Λευκωσία.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, άκουσε θόρυβο από το όχημα της και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Τότε είδε έναν άντρα, να προσπαθεί να κλέψει το αυτοκίνητο, κυλώντας το πάνω στον κατηφορικό δρόμο. Η γυναίκα άρχισε να τον κυνηγά και να φωνάζει, ενώ σε λίγο έφτασε και η Αστυνομία η οποία συνέλαβε το δράστη.

Κατά τη μεταφορά του στον αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας, διαπιστώθηκε ότι είναι Ελληνοπόντιος. Αφού ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελέυθερος.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί αφού μετά από περίπου τρεις ώρες, ο ίδιος Αστυνομικός Σταθμός δέχθηκε τηλεφώνημα από ένοικους οικίας που βρίσκεται πολύ κοντά, με την καταγγελία ότι διαρρήκτης προσπαθεί να κλέψει. Οι ίδιοι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου αντίκρισαν ξανά τον ίδιο άντρα, ο οποίος όχι μόνο προσπάθησε να διαρρήξει την οικία αλλά και έπαζε και αντικείμενα στο χώρο, με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να παρακολουθούν έντρομοι.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν εκ νέου.

www.philenews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis