Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:30 | 14/02/2015

 

Με έμπνευση τη Mercedes-AMG GT S, το μαύρο ματ ταχύπλοο Racing 50 Marauder GT S διαθέτει εντυπωσιακές κίτρινες διακοσμήσεις AMG Solarbeam και σήμανση «AMG».

Στην καμπίνα του υπάρχουν πέντε καθίσματα για να φιλοξενήσουν ισάριθμους επιβάτες, σε ένα ομολογουμένως στενάχωρο περιβάλλον. Από την άλλη όμως, είναι καλά εξοπλισμένη, με επενδύσεις αλκαντάρα και premium ηχοσύστημα. Επίσης υπάρχουν ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις και τέσσερις οθόνες HD.

Cigarette Racing και Mercedes-AMG δεν έδωσαν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το Racing 50 Marauder GT S, αλλά επιβεβαίωσαν ότι το πρωτότυπο της θα παίρνει κίνηση από δύο 9λιτρους αγωνιστικούς κινητήρες Mercury (με 1.350 ή 1.550 άλογα ανάλογα με τον καιρό που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν) που θα το καθιστούν ικανό να πιάνει τα 216 km/h ή 116,5 mph.

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Cigarette Racing και της Mercedes-AMG. Στο Miami International Boat Show του περασμένου χρόνου είχαν παρουσιάσει το Cigarette Racing Vision GT, εμπνευσμένο από το Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo.

Η τιμή του πρωτοτύπου Racing 50 Marauder GT S προσδιορίζεται στo ένα εκατομμύριο ευρώ.

koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis