Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:09 | 25/09/2016
Υποβρύχιο ψάρεμα στα 30 μέτρα με ειδικά διαμορφωμένο πιστόλι Glock 17 Gen3 των 9 χιλιοστών και πυρομαχικά χωρίς μόλυβδο στον Κόλπο του Μεξικού! Όλες οι τροποποιήσεις έχουν γίνει υπό την εποπτεία της Airborne Arms Inc με ανταλλακτικά της Lone Wolf.
 

 

Το πιστόλι Glock σε ειδική διαμόρφωση έχει αποδείξει την αξία του κάτω από το νερό…. Έτσι όταν οι υπεύθυνοι της «Επιτροπής Διατήρησης Ιχθύων και Άγριας Ζωής» στη Φλόριντα ενθαρρύνουν δύτες, ψαράδες και πολίτες για την καταπολέμηση των λιονταρόψαρων ώστε να περιοριστούν οι αρνητικές επιπτώσεις στην εγγενή θαλάσσια ζωή και τα οικοσυστήματα, τι άλλο όπλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί;
 
 
Το λιονταρόψαρο είναι ένας γεννημένος δολοφόνος! Είναι η επιτομή της αδηφαγίας στη θάλασσα, καθώς διαθέτει την ικανότητα να φάει 30 φορές το μέγεθος του στομαχιού του. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπορεί να μειώσει την παρουσία μικρών ψαριών σε έναν ύφαλο κατά 90% μέσα σε μόλις 5 εβδομάδες, τρώγοντας ό,τι κινείται κοντά στα βράχια. Αποτελεί τον νούμερο 1 εξολοθρευτή μικρών ψαριών και αυτό αντανακλά σε ακόμη ένα τεράστιο πλεονέκτημα του. Πρόκειται για ένα από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα είδη του πλανήτη, καθώς ένα θηλυκό μπορεί μέσα σε έναν χρόνο να παράγει δύο εκατομμύρια αβγά σε επαναλαμβανόμενες γέννες, κάθε τέσσερις ημέρες! Δείτε παρακάτω το απίστευτο βίντεο:
 

 

 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis