Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 11/06/2017
(Γράφει ο Τάσος Παίσιος). Η Tecnostudio engineering είναι μια εταιρεία με έδρα στην επαρχία της Μπρέσια στην περιφέρεια της Λομβαρδίας και ειδικεύεται εδώ και δεκαετίες στο σχεδιασμό και την κατασκευή των όπλων, η πιο πρόσφατη δημιουργία της (πατέντα) εκπλήσσει με την πρώτη ματιά! Γιατί;
 
Αυτό είναι το απίστευτο δημιούργημα της Tecnostudio engineering, το πρώτο πιστόλι με το πατενταρισμένο σύστημα κλείστρου που πυροδοτείται από το πλάι με τον αντίχειρα αντί του δείκτη!
 
H Tecnostudio engineering εργάστηκε για την ανάπτυξη πολλών σημαντικών έργων για τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η πιο πρόσφατη δημιουργία της με την ονομασία New edge, είναι ένα καινοτόμο πολυμερές ημιαυτόματο πιστόλι που εκτός από την κλασική διαμόρφωση, έχει επιπλέον μια καινοτόμα κάνη (πατέντα) ... χωρίς σκανδάλη! Στην πραγματικότητα υπάρχει η σκανδάλη (όχι στη κλασική διαμόρφωση), μόνο που ελέγχεται από τον αντίχειρα αντί του δείκτη, όπως και στο σύνολο των ανταγωνιστών. 
 
Η διαφορά είναι σημαντική: με αυτή τη σχεδίαση, υπάρχουν τέσσερα δάχτυλα που ασχολούνται με τον έλεγχο του όπλου και, κατά συνέπεια, η ανίχνευση του στόχου είναι πολύ περισσότερο αποτελεσματική. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει επιβεβαιωθεί χάρη σε ταινίες με κάμερες υψηλής ταχύτητας τελευταίας γενιάς. Εκτός από αυτό το πιστόλι, η ιταλική εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει ένα κιτ που μετατρέπει το πιστόλι σε διαμόρφωση τυφεκίου.
 
Φωτό: ArmieTiro
Οι λάτρεις των παλαιών όπλων θα θυμούνται, ίσως, ότι τα τελευταία χρόνια του δέκατου ένατου αιώνα,  ήταν μια άλλη ιταλική εταιρεία που είχε καταπιαστεί με ένα λειόκανο  που πυροδοτούνταν από τον αντίχειρα και ονομαζόταν Pieri …… (Δείτε το Pieri στην παρακάτω εικόνα).
 
 
 
Δείτε στο βίντεο την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή του πρωτότυπου πιστολιού της Tecnostudio engineeringτο οποίο δεν πυροδοτείται από σκανδάλη ….. αλλά από το πλάι του κλείστρου με τη βοήθεια του αντίχειρα!


www.guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis