Απίστευτο περιστατικό: Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα Έλληνες ψαράδες!

ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
Απίστευτο περιστατικό: Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα Έλληνες ψαράδες!

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Δέλτα του Έβρου, όταν τέσσερις Τούρκοιστρατιώτες απείλησαν με όπλα δύο Έλληνες ψαράδες. Ο Θανάσης Καμηλάρης, ένας εκ των δυο ψαράδων που βίωσαν την εμπειρία, περιέγραψαν το σκηνικό, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Οι άντρες έμειναν άναυδοι όταν συνειδητοποίησαν ότι οι Τούρκοι στρατιώτες τους σημάδευαν με τα όπλα τους και τους ζητούσαν να απομακρυνθούν.

«Οι Τούρκοι το έχουν παρατραβήξει, γιατί βγαίνουν στο Θρακικό Πέλαγος και ψαρεύουν στα 2 - 2,5 μίλια στο ελληνικό κομμάτι», ανέφερε ο κ. Καμηλάρης. Εκφράζει μάλιστα και την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι υφίσταται παρενοχλήσεις μέσα στο ελληνικό κομμάτι του ποταμού.

Προχωρώντας σε λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό, ο ψαράς ανέφερε ότι οι Τούρκοι στρατιώτες, ήταν κρυμμένοι πίσω από τις καλαμιές στην περιοχή Νεραϊδόκαμπος. «Εγώ είδα τέσσερις στρατιώτες. Και με το που μας είδαν, βγήκαν έξω και μας σημάδευαν», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει την ανησυχία των αρχών, ενώ οι περιπολίες της 12 Μεραρχίας με τα πλωτά έχει κάνει τους Τούρκους να περιορίσουν αυτές τις παρενοχλήσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: