Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:43 | 25/07/2015

Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νούς αυτό που συνέβη. Ρωσίδα, 31 χρονών αποκεφαλίστηκε από σανίδα του σερφ ενώ έκανε ψαροντούφεκο σε παραλία στην Gran Canaria. Η Emilia L. χτυπήθηκε στον λαιμό και σχεδόν αποκεφαλίστηκε από τη σανίδα windsurf 41χρονου τη στιγμή που έβγαινε στην επιφάνεια του νερού. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι είχε απομακρυνθεί και βρέθηκε σε σημείο που προορίζεται για σκάφη αναψυχής όταν αναδύθηκε ενώ δάμαζε τα κύματα ο σέρφερ.

Το περιστατικό συνέβη στα νερά της Playa de Cueva Laya, κοντά στην πόλη Santa Lucia και ενώ η γυναίκα βρισκόταν σε νερά βάθους 24 μέτρων.

Ο 41χρονος σέρφερ, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ σε τοπικό νοσοκομείο, είχε αναπτύξει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή του δυστυχήματος.

Από το σημείο είχε πέσει το προειδοποιητικό σημάδι κινδύνων για τους κολυμβητές, ενώ δεν υπήρχαν σημαδούρες για τη σήμανση των διαφορετικών ζωνών στο νερό.

Το θύμα έκανε ψαροντούφεκο με τον σύντροφό της που πιστεύεται ότι είναι κάτοικος της περιοχής.

Ο σέρφερ φέρεται να είναι πολύ έμπειρος και να συμμετείχε σε δοκιμές με επαγγελματίες προκειμένου να επιλέξει κιτ για τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurfing στη Fuerteventura (24 Ιουλίου - 8 Αυγούστου).

defencenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis