Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:30 | 13/04/2016

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE US.

Όταν κάποιος «τριπάρει» από ναρκωτικά, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που στραβώνει χοντρά˙ και εκείνες τις στιγμές θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να είναι νηφάλιος.

Ρώτησα λοιπόν διάφορα άτομα να μου περιγράψουν τις χειρότερες εμπειρίες τους με ναρκωτικά. Η συνέχεια είναι απλά επική.

Όταν ξύπνησα, τα χείλη μου ήταν εξωφρενικά παραμορφωμένα

Μια φορά πήρα MDMA αλλά ξέχασα να βάλω το προστατευτικό ούλων που βάζω πριν κοιμηθώ. Κατέληξα να ρουφάω τα χείλια μου όλο το βράδυ και όταν ξύπνησα ήταν εξωφρενικά παραμορφωμένα, σε σημείο που έδειχναν λες και τους είχα κάνει φτηνή ένεση κολλαγόνου. Πετούσα για τη Δανία εκείνο το πρωί και τα χείλη μου ήταν ακόμα πολύ πρησμένα όταν έφτασα στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να με σταματήσει η ασφάλεια του αεροδρομίου γιατί νόμιζαν ότι χρησιμοποιούσα το διαβατήριο κάποιας άλλης. Τόσο αγνώριστη ήμουν. 
- Kathleen, 26, Νέα Υόρκη

Μετά από λίγο δεν μπορούσα να σταματήσω να ξερνάω

Πέρυσι στο Coachella πήρα κακό acid και μάλιστα στη μισή δόση από αυτήν που παίρνω συνήθως. Ξαφνικά, με χτύπησε κατακέφαλα. Άρχισα να κυλιέμαι στα χώματα προσπαθώντας να κρυφτώ στις σκιές των διάφορων σκηνών, ενώ μετά από λίγο δεν μπορούσα να σταματήσω να ξερνάω. Ερχόταν κατά κύματα, οπότε κάθε φορά που νόμιζα ότι με άφηνε και θεωρούσα ότι μπορούσα να σταθώ ξανά ανθρώπινα στα πόδια μου, με χτυπούσε ξανά και κατέληγα να ξερνάω και πάλι σαν ανθρώπινο σιντριβάνι. Βασικά, κυλιόμουν στα χώματα με τον εμετό μου σαν πρωτάρα για περίπου 6 ώρες. 
- Christina, 27, Καλιφόρνια

 

 

  •  

 

 

 

Μου τράβηξε το χέρι ο φίλος μου και γεμίσαμε αίμα

Έναν χρόνο μετά το τέλος του λυκείου πήγα σε μια συναυλία στο Red Rocks, έναν ανοιχτό χώρο συναυλιών στο Colorado. Κατεβήκαμε το βουνό μέσα σε μια λιμουζίνα πίνοντας σαμπάνια που είχε molly μέσα και πραγματικά γίναμε χάλια. Όταν φτάσαμε στο πάρκινγκ, μπήκα στο φορτηγάκι του φίλου μου για να κάνουμε μια γραμμή molly. Μετά πήγα να κατέβω, αλλά κλείνοντας την πόρτα συνειδητοποίησα ότι είχα μαγκώσει το δάχτυλό μου. Ήμουν τόσο χάλια και τόσο σοκαρισμένη που απλώς στάθηκα εκεί για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά άρχισα να ουρλιάζω. Ο φίλος μου ξεκλείδωσε την πόρτα, τράβηξε το χέρι μου και γεμίσαμε αίμα παντού.

Πήγαμε κατευθείαν προς τον ιατρικό σταθμό που υπήρχε εκεί κοντά, με το αίμα να αναβλύζει και με εμένα να τριπάρω άσχημα. Οι νοσοκόμοι με ενημέρωσαν πως είχα σπάσει το δάχτυλό μου και χρειαζόμουν ράμματα. Μου είπαν ότι έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο, αλλά επειδή ήμουν 18 ετών δεν μπορούσαν να με αναγκάσουν.

Τους είπα απλά να μου το τυλίξουν και ότι θα έμενα στη συναυλία, γιατί ήμουν ακουσμένη και δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο.

Είμαι στη συναυλία λοιπόν με έναν τεράστιο επίδεσμο στο χέρι, με το αίμα να βγαίνει και όλο τον κόσμο να έρχεται πάνω μου και να μου λέει «Θεέ μου. Τι έπαθες; Να, πάρε ναρκωτικά».

Έκανα τόσα ναρκωτικά εκείνο το βράδυ που ήμουν σίγουρη πως ήμουν μόλις ένα βήμα από την υπερβολική δόση. Όταν γύρισα σπίτι, ακόμα «ακουσμένη», είπα στη μητέρα μου ότι είχα σπάσει το δάχτυλό μου. Με πήγε κατευθείαν στα επείγοντα όπου μου έκαναν ράμματα. Κι εκεί ακουσμένη ήμουν. 
- Ellie, 25, Κολοράντο

Όταν με έπιασε το acid, άρχισαν οι πυροβολισμοί

Κάποτε διαχειριζόμουν μια αποθήκη στην οποία οργανώναμε παράνομα πάρτι. Ένα βράδυ πήρα acid και συνειδητοποίησα πως όλοι στο πάρτι φορούσαν κόκκινα. Δεν ξέρω αν ήταν μέλη συμμορίας, αλλά είτε ήταν αυτό είτε ήταν απλώς ένα πάρτι στο οποίο όλοι φορούσαν κόκκινα.

Περίπου την ώρα που άρχισε να με πιάνει το acid, ξεκίνησαν να πέφτουν πυροβολισμοί και μπήκαν οι μπάτσοι. Κλειδώθηκα στο πάνω δωμάτιο και κοιτούσα από το παράθυρο, θεωρώντας ότι θα με συλλάβουν. Αλλά ξαφνικά άρχισα να νομίζω ότι ήμουν ένας κήπος που ανθοφορεί.

Προφανώς και δεν ήμουν κήπος και δεν με συνέλαβαν, αλλά θεωρώ πως θα ήταν ένα εξαιρετικό τριπάρισμα αν δεν είχαν πέσει οι πυροβολισμοί». 
- James, 25, Καλιφόρνια

 

 

  •  

 

 

 

Πήγα σε μια συναυλία των Korn και των Limp Bizkit «ακουσμένος» από μανιτάρια

Πήρα μανιτάρια και πήγα σε μια συναυλία των Korn και των Limp Bizkit. Κάθε φορά που παίρνω μανιτάρια, με πιάνει το φιλοσοφικό μου. Οπότε, στεκόμουν στη μέση του mosh pit και σκεφτόμουν πόσα άτομα ήταν εκεί και πως ο καθένας έχει όνειρα και ελπίδες για το μέλλον, και πως όλοι αυτοί ήταν οπαδοί των Limp Bizkit. 
- Patrick, 28, Καλιφόρνια

Ξυπνώντας με ένα παπούτσι και δύο μαυρισμένα μάτια

Είχα γυρίσει σπίτι μου κατά τη διάρκεια του spring break και πήγα σε ένα σπιτικό πάρτι κοντά στην πόλη μου. Πέρα από το ότι ήπια ένα σκασμό Southern Comfort, πήρα ένα χάπι που δεν θυμάμαι τι ήταν και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνάω το άλλο πρωί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου. Τα κλειδιά ήταν πάνω στο παρμπρίζ, οπότε μάλλον δεν είχα οδηγήσει, αλλά ανακάλυψα γρήγορα ότι έλειπε ένα από τα παπούτσια μου, ενώ και τα δύο μάτια μου ήταν μαυρισμένα. Ο έλεγχος που έκανα μου επιβεβαίωσε πως ήμουν δύο πολιτείες μακριά από εκεί που είχα ξεκινήσει τη βραδιά μου.
- Chase, 25, Πενσιλβάνια

http://www.vice.com/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis