Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 23/09/2017
Σε λίγες μέρες θα συμπληρωθούν 7 μήνες της απίστευτης απαγωγής του κρητικού επιχειρηματία και ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες. Η αστυνομία περιμένει το λάθος που θα κάνουν οι απαγωγείς, ώστε να βρουν το κρησφύγετο.
Απογοήτευση, προβληματισμός, αγωνία και κούραση όχι πάντως για τους απαγωγείς,που είναι οι μόνοι που φαίνεται να έχουν απίστευτες αντοχές δημιουργούν ένα "κοκτέηλ" που αποτυπώνει πλήρως την υφιστάμενη κατάσταση.
[custom:google-ads]
Το γεγονός πως σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον 7ο μήνα , δείχνουν πως η απελευθέρωση Λεμπιδάκη είναι πιο μακριά από ποτέ!
Η ελλείψη  επικοινωνίας των απαγωγέων που φέρεται να έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν μαζέψει η οικογένεια τα 30 εκατομμύρια ευρώ "να ... τους ξεχάσουν" και η αδυναμία της οικογένειας να σπάσει το διψήφιο νούμερο στον αριθμό των εκατομμυρίων που έχουν συγκεντρωθεί, δείχνει το απόλυτο "βάλτωμα".
Και αφού οι εκκλήσεις, οι παραινέσεις και τα ευχολόγια δεν έπιασαν, ως αναμένετο, τόπο, τι απομένει; Ένα μικρό θαύμα ή ένα μεγάλο λάθος από πλευράς απαγωγέων, που δεν είναι απίθανο λόγω του ιδιαίτερα μακρού διαστήματος που εξελίσσεται η απαγωγή. Κι επίσης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο μεγάλος άτυχος αυτής της υπόθεσης, να έχει αντοχές ξεπεράσει την περιπέτεια του. 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis