Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:49 | 15/06/2020

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Απαντώντας στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι αρχές δεν επέτρεψαν στη μητέρα να δει το παιδί παρά μόνο για λίγο, ο κ. Γιαννόπουλος είπε: «Σήμερα θα στείλουμε αναφορά, όπως κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, στον εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να διερευνήσει από κοινωνικής πλευράς, θα δώσει εντολή για κοινωνική έρευνα όπως σε κάθε περίπτωση ανάλογη, για να διερευνήσει τη ζωή του παιδιού πριν, τώρα και τη ζωή που θα έχει στο μέλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ΑΝΤ1 σήμερα, το μικρό κορίτσι αναμένεται να συναντήσει και τον αδερφό του, ο οποίος μιλώντας το Σάββατο σε δημοσιογράφους τόνισε σχετικά με τον δράστη πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο τους είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν. «Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό», ανέφερε.

Γυναίκα από το φιλικό περιβάλλουν της Μαρκέλλας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αρχών στρέφονται σε γυναίκα στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis