Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 08/04/2020

Στην αυστηροποίηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, υπογράμμισε ότι η αυστηροποίηση των μέτρων θα ανακοινωθεί είτε αύριο Πέμπτη, είτε μεθαύριο Παρασκευή.

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι έλεγχοι για όσους άλλαξαν τη μόνιμη κατοικία τους μέσω TAXIS, με σκοπό να βρεθούν στα χωριά τους. Επίσης είπε ότι ζητήθηκε ενημέρωση, από τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, αναφορικά με το πόσοι και ποιοι έκαναν αλλαγή της μόνιμης κατοικίας τους, με σκοπό να ελεγχθούν στην περίπτωση μαζικής εξόδου τις ημέρες του Πάσχα. Επιπλέον διέψευσε ότι υπάρχουν αιτήματα για αλλαγή κατοικίας στο νησί της Τήλου.

Στο μεταξύ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κλείσουν τα διόδια, ενώ πρόσθεσε ότι θα υπάρξει αύξηση των ελέγχων στις Εθνικές Οδούς. Ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν αυξημένα πρόστιμα για όσους δεν υπακούουν στα μέτρα της κυβέρνησης. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σχεδιασμό της κυβέρνησης υπάρχει η πτήση drone και ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ σε κεντρικές αρτηρίες της χώρας. Στο μεταξύ ένα από τα μέτρα που εξετάζει το κυβερνητικό επιτελείο είναι ακόμα και η αφαίρεση πινακίδων όσων παραβιάζουν τα μέτρα.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis