Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 13/02/2017

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εκτός από τα μέτρα εξαθλίωσης (ασφαλιστικό-μειώσεις 20% έως 30% στις νέες συντάξεις, αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών – μειώσεις αποδοχών, φορολογικές επιβαρύνσεις, πάγωμα μισθολογικών ωριμάνσεων κ.λ.π.), εισπράττουμε τη μεγαλύτερη απαξία και κοροϊδία που έχει δεχθεί ποτέ το συνδικαλιστικό κίνημα των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ειδικότερα:
Α) Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Χουλιαράκης Γ. αγνοεί, προκλητικά, συνεχόμενα αιτήματα των Προέδρων των Ομοσπονδιών για συνάντηση από πέρυσι, απαξιώνοντας με τη στάση του, τους Θεσμούς, τους Προέδρους , τα Διοικητικά Συμβούλια αλλά και τους χιλιάδες εργαζόμενους των Σωμάτων Ασφαλείας.
Β) Η Διευθύντρια του Υφυπουργού (μετακλητή υπάλληλος) σε ρόλο Πρωθυπουργού, στη συνάντηση της με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών, επικαλούμενη τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, ισχυρίζεται ότι παίρνουμε πολλά λεφτά και ότι δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε και ταυτόχρονα ενημερώνει ότι η απόφαση του Σ.τ.Ε (για τις παράνομες περικοπές) δε θα εφαρμοστεί!!! Περιγράφει δε και σενάρια νέων μισθολογίων που θα αδικούν και θα καταδικάζουν τους χαμηλόβαθμους δηλαδή τη νέα γενιά των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και ενδεχομένως θα ευνοούν τους υψηλόβαθμους.
Ύστερα από τα παραπάνω και προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω καταρράκωση της αξιοπρέπειάς μας, προτείνω:
Α) Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών να απαντήσουν στην πρόκληση του Υφυπουργού (Κυβέρνηση) με την αύξηση της συνδικαλιστικής τους δράσης και την ένταση της αγωνιστικής τους παρέμβασης.
Β) Η προσεχής κινητοποίηση, την 22.02.2017 στο Σύνταγμα, να έχει αποδέκτη τον Πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος πρέπει να πάρει θέση για τα ζητήματα μας.
Γ) Να απαντήσουμε σε όλα αυτά με μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση την 22.02.2017 στο Σύνταγμα και να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στη Κυβέρνηση.

Γιώργος Παπατσίμπας
Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Επικεφαλής Ομοσπονδιακής
Αστυνομικής Συσπείρωσης(Ο.ΑΣ.ΣΥ)
Ιωάννινα, 13.02.2017
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis