Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 14/04/2018

Επίσκεψη στην ΔΑΚΑΘ με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Είναι απαραίτητη η άμεση ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι συνάδελφοι στις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται κατά την θερινή περίοδο.

Όπως ενημερωθήκαμε πέρα από τις αυξημένες ανάγκες λόγω της θερινής περιόδου απαιτείτε αύξηση της οργανικής δύναμης της ΔΑΚΑΘ, αφού μετά την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου γίνονται συνεχώς βελτιωτικές αλλαγές και αυξάνονται ταυτόχρονα οι απαιτήσεις αστυνόμευσης.

Επίσης, οι συνάδελφοι μας ανέφεραν ότι σύντομα το αεροδρόμιο θα αποκτήσει νέο κτίριο ίδιας περίπου έκτασης με το υπάρχων που θα σημαίνει και αύξηση των μέτρων ασφαλείας καθώς και των χώρων ελέγχου.

Πάρα τις ενέργειες της Διοίκησης προς το παρών δεν έχει ανταποκριθεί η Ηγεσία στο αίτημα ενίσχυσης και αύξησης της δύναμης.

Όπως μας είπαν οι συνάδελφοι είναι ελλιπής η υλικοτεχνική υποδομή σε πολλούς τομείς. Έχει ζητηθεί η ενίσχυση της υπηρεσίας με απαραίτητα μηχανήματα ηλεκτρονικής λήψης αποτυπωμάτων, ώστε να μην υπάρχει χρονοτριβή στις διαδικασίες τα οποία υπάρχουν αλλά δεν χορηγήθηκαν ακόμα στην ΔΑΚΑΘ παρά τις όποιες δεσμεύσεις της Ηγεσίας.

Το αεροδρόμιο είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν οι επισκέπτες,οι Αρχηγοί χωρών επίσημοι τουρίστες, ενώ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν γίνει τρομοκρατική επιθέσεις.

Οφείλει το αρχηγείο άμεσα να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για αύξηση της οργανικής δύναμης, ενίσχυση της Δακαθ με προσωπικό καθώς και με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή που θα συμβάλλει στην διευκόλυνση των υπηρεσιακών αναγκών του προσωπικού και την καλύτερη ανταπόκριση στην εξυπηρέτηση των πολιτών - τουριστών.

ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης

aspapolice.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis