Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 20/08/2019
Ένας απατεώνας πιστωτικών καρτών από το Neasden έκαψε το πρόσωπο ενός αστυνομικού, ρίχνοντας αμμωνία πάνω του σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη.

[custom:google-ads]

Ο Jovan Stanley, 31 ετών, είχε διαπράξει τραπεζική απάτη στο Brent με τον Samuel Brenya.
 
Οι Stanley και Brenya έκαναν απάτες από τις 12 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι τις 19 Ιουνίου 2018 και έκλεψαν συνολικά £ 42.000. 
 
Όταν οι τράπεζες διαπίστωσαν τις δόλιες δραστηριότητες τους, ανέφεραν το έγκλημα στη Μονάδα DCPCU, μια ομάδα χρηματοοικονομικής αστυνόμευσης.
 
Ο Stanley εντοπίστηκε από τη μονάδα και δύο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του στο Alderton Close στις 21 Ιουνίου 2018 για να τον συλλάβουν. Αλλά ο Στάνλεϊ είχε άλλες ιδέες. Άρπαξε ένα μπουκάλι αμμωνίας και το έριξε σε έναν από τους αστυνομικούς, τον Κισσάτ Τζάκσον.
 
Ο Τζάκσον βοηθήθηκε από τον συνάδελφό του και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου έλαβε άμεση θεραπεία για τα εγκαύματα στο πρόσωπό του.
 
Προσπαθώντας να διαφύγει, ο Stanley έριξε επίσης μια τσάντα στον κήπο του. Η τσάντα βρέθηκε να περιέχει περισσότερες από 50 τραπεζικές κάρτες καθώς και ένα μεγάλο αριθμό τραπεζικών δηλώσεων από διάφορες διευθύνσεις και ακόμη και ορισμένα πλαστά δελτία ταυτότητας.
 
 
Στο Inner London Crown Court, ο Stanley, ο οποίος τελικά συνελήφθη, κρίθηκε ένοχος για εξαπάτηση και "επίιθεση εναντίον αστυνομικού μέσω ρίψης διαβρωτικού υγρού" και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και οκτώ μηνών την Πέμπτη 15 Αυγούστου.
 
Ο συνέταιρός του παραδέχτηκε τη συνωμοσία για εξαπάτηση και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και οκτώ μηνών.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis