Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 17/02/2020

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν για άλλη μια φορά, οι κάτοικοι της Αθήνας, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, καθώς δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

 

Τα Σωματεία των εργαζομένων θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), διαμαρτυρόμενα για το ασφαλιστικό.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στους δρόμους της Αθήνας δεν θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του τραμ και του μετρό, τόσο στις γραμμές 2 και 3 όσο και στην 1.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Λόγω συμμετοχής των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις, την Τρίτη 18.02.2020 δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ) και επίσης, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., φορτηγά, λεωφορεία, δίκυκλα κ.λπ.).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis