Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:38 | 24/04/2015

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του υπουργού εσωτερικών Νίκου Βούτση για την ρύθμιση που παίρνει τα αποθεματικά δήμων και Περιφερειών όπου και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι υιοθετεί την ρητορική των δανειστών που οδηγούν τη χώρα σε ασφυξία.    

  Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  όρθιοι φώναζαν «ντροπή» με τον Βασίλη Κικίλια  να επιτίθεται  κατά του Νίκου Βούτση ενώ ο κ. Βούτσης επέμεινε ότι δεν ανακαλεί κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι αποδέχονταν τις εντολές των τροικανών και οδηγηθήκαμε εδώ που οδηγηθήκαμε. 

 Η αναταραχή ήταν τόσο μεγάλη και ο Νίκος Βούτσης νομίζοντας ότι είναι κλειστό το μικρόφωνο απευθύνθηκε σε υπουργό δίπλα του λέγοντας« έτσι ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μα@@@κα».

Το λόγο πήρε ο Μητσοτάκης ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναζητεί ενόχους επείδή οδηγεί την χώρα στη χρεοκοπία ενώ σχόλιο της Ραχήλ Μακρή  οδήγησε τον Μητσοτάκη να της συστήσει δηκτικά « κάνε καμιά φωτογράφηση και μετά τα λέμε».       

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μαζεύτηκαν πάνω απο το έδρανο του Ανδρέα Λοβέρδου με τις διαθέσεις και τα πνεύματα εξαιρετικά οξυμένα.  

Προς στιγμή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάστηκαν να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι ωστόσο παρενέβη η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία απευθυνόμενη στον Νίκο Βούτση μίλησε για βαρύτατο ατόπημα και του καταλόγισε ότι ουδείς έχει διαννοηθεί απο τα υπουργικά έδρανα να αποδώσει τέτοια μομφή στην αντιπολίποτευση.

« Αυτό που έπραξε σήμερα ο υπουργός είναι πρωτοφανές ατόπημα διότι αμφισβήτησε τον πατριωτισμό συναδέλφων μας. Δεν μπορείτε να κάνετε ζούγκλα τη Βουλή κύριε Υπουργέ ανακαλέστε». 

Επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε ότι ούτε κατά διάνοια υπήρξε στην σκέψη του η σύνδεση με πατριωτικά ζητήματα. « Ξέρω ότι και σεις υπηρετήσατε το λαό» ανέφερε και διευκρίνησε ότι δεν υπήρξε ζήτημα ηθικής και πατριωτικής τάξης.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis