Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 04/02/2016
O Michael Waters είναι ένας Αξιωματικός της Αστυνομίας στο Πέμπροουκ, στην Πολιτεία της Τζόρτζια που έχει μπουχτίσει με το αντι-αστυνομικό συναίσθημα που επικρατεί στην Αμερική από τότε που ο Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ανάρτησε το παρακάτω κείμενο στην σελίδα του στο Facebook 

"Έχω τραβήξει νεκρούς, παραμορφωμένα σώματα από τα αυτοκίνητα. Έχω πει ψέματα σε ανθρώπους που πέθαιναν. Είπα να έχουν πίστη, ότι όλα θα πάνε καλά καθώς τους κρατούσα το χέρι και τους έβλεπα να ξεψυχούν. "

«Έχω κρατήσει βρέφη που πέθαιναν. Αγόρασα μεσημεριανό γεύμα για τους ανθρώπους που ήταν ψυχικά ασθενείς και δεν έχουν να φάνε. Άνθρωποι προσπάθησαν να με μαχαιρώσουν. Πάλεψα με άνδρες που προσπαθούσαν να με πυροβολήσουν. Μου επιτέθηκαν γυναίκες που είχαν ξυλοκοπηθεί από το σύζυγό τους, καθώς τον συλλάμβανα. Έχω κρατήσει πετσέτες σε τραύματα από σφαίρες. Εφάρμοσα  ΚΑΡΠΑ ενώ ήξερα ότι δεν θα βοηθήσει μόνο και μόνο για να κάνω τα μέλη της οικογένειας να αισθανθούν καλύτερα. "

«Έχω κατεδαφίσει πόρτες, πάλεψα σε σπίτια ναρκομανών. Κυνήγησα φυγάδες μέσα σε δάση. Πραγματοποίησα καταδιώξεις αυτοκινήτων με υψηλή ταχύτητα. Καταδίωξα πεζός σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής. Έχω πάει σε τροχαία. Είχα το δάχτυλο στη σκανδάλη για να σκοτώσω άνθρωπο, όταν τελικά ήρθε στα συγκαλά και σταμάτησε. "

"Πάσχισα να περάσω μόνος μου μέσα από εξαγριωμένα πλήθη. Οδήγησα σαν τρελός για να βοηθήσω έναν συνάδελφο. Άφησα μικρά παιδιά να καθίσουν στο περιπολικό και να προσποιηθούν ότι είναι αστυνομικοί για τα γενέθλιά τους. »

"Έχω κλείσει πολλούς ανθρώπους στη φυλακή. Έχω συγκρατηθεί πολλές φορές. Προσευχήθηκα για ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν. "

"Ναι και μερικές φορές έχω γίνει βίαιος όταν έπρεπε να γίνω. Ήμουν ευγενικός όταν μπορούσα. Ομολογώ έχω οδηγήσει σε κάποιο σκοτεινό μέρος έκλαψα μόνος μου όταν ήμουν καταβεβλημένος. Έχω χάσει Χριστούγεννα και άλλες γιορτές περισσότερο από όσο θα ήθελα. "

"Κάθε αστυνομικός που ξέρω τα έχει κάνει όλα αυτά και πολλά περισσότερο για έναν κακό μισθό, ένα τραγικό ωράριο και ένα μικρό προσδόκιμο ζωής. Δεν θέλουμε τον οίκτο σας, δεν μας νοιάζει ο σεβασμό σας. Απλά αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να μας σκοτώνετε."
 

Μετάφραση: ΚΟΚΟΝΑΣ Αριστείδης
Το αρχικό κείμενο μπορείτε να το βρείτε εδώ

 
Οι περισσότεροι Αστυνομικοί έχουμε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και όσο και να προσπαθήσουμε δεν μπορούμε να τις εξηγήσουμε σε άλλους που δεν έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο.
 
 
ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
enomenithessaloniki.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis