Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:25 | 16/02/2019

H Crimson Trace επεκτείνει τα μοντέλα λέιζερ με ένα νέο προϊόν Laserguard για τους χρήστες του Smith & Wesson M & P Shield EZ.

[custom:google-ads]

Το Laserguard LG-459 και το LG-459G (κόκκινο ή πράσινο λέιζερ αντίστοιχα) είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ταιριάζουν στην εργονομική κατασκευή του Shield EZ, ενώ ζυγίζοντας περίπου 30 γραμμάρια δεν επιβαρύνουν τον χρήστη κατά την μεταφορά του όπλου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ένα εξαιρετικό αλεξίσφαιρο γιλέκο για το προσωπικό της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων


Τα λέιζερ είναι εύκολο να εγκατασταθούν, σύμφωνα με την Crimson Trace, και εφαρμόζουν στο προστατευτικό σκανδάλης του Shield EZ. Τα Laserguard LG-459 είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Ενστικτώδους Ενεργοποίησης, το οποίο ενεργοποιεί το λέιζερ όταν το πιστόλι κρατιέται σε κανονική λαβή.



Η σειρά Laserguard LG-459 προσφέρει τέσσερις ώρες χρήσης ενώ η στόχευση είναι ρυθμιζόμενη από το χρήστη και για τους δυο άξονες.

Το Laserguard LG-459 πωλείται για $ 229 (περί τα 200 ευρώ) ενώ η πράσινη παραλλαγή λέιζερ έρχεται στα $ 309 (περί τα 275 ευρώ).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Θρασύτατη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Ψυχικό -Βίντεο ντοκουμέντο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis