Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 29/01/2019

Δεν έχουν τέλος οι αποδοκιμασίες από πολίτες κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των 6 προθύμων που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτή τη φορά στόχος αποδοκιμασιών ήταν Χαρά Καφαντάρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία της σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας, έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων. 

[custom:google-ads]

Κατά τον χαιρετισμό της Χαράς Καφαντάρη, επικράτησε το χάος με αποτέλεσμα τα επικρατήσει ολιγόλεπτη αναστάτωση στην αίθουσα, καθώς μέλη και φίλοι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρουσία της εκεί.

Η ίδια αν και η έκφρασή της πρόδιδε την αμηχανία της, κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη. Τελικά ο ο πρόεδρος του Σωματείου ανέλαβε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Μάλιστα είπε πως χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά η βουλευτής αποχώρησε από την αίθουσα με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, την οποία περίμεναν έξω από το κτήριο της Ένωσης.

Το βίντεο με τις αποδοκιμασίες:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis