Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 23/04/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Ρεθύμνης εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου,  ενημερώνει τους συναδέλφους, σειρά Αστυφυλάκων ‎2011-2013, οι οποίοι ως Δόκιμοι Αστυφύλακες δεν έχουν λάβει τις εκτός έδρας αποζημιώσεις της πρακτικής εκπαίδευσης, ότι σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Αθηνών, θα ξεκινήσει και θα ολοκληρώσει την διαδικασία για την απόδοση  των αποζημιώσεων της πρακτικής εκπαίδευσης η οποία έχει καθυστερήσει παντελώς αδικαιολόγητα, καταθέτοντας στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.- Δ/νση Προσωπικού -Δ/νση Οικονομικού, αρχικά αίτηση και στην συνέχεια ότι έγγραφο απαιτηθεί, σε συνεργασία με τον νομικό μας σύμβουλο.

  Προς τούτο, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν και να καταθέσουν στην Ένωση μας την συνημμένη αίτηση-γνωστοποίησης-εξουσιοδότηση, ώστε να προωθηθεί σχετικά.

  Αρχικά η διαδικασία δεν κοστίζει. Εάν το Υπουργείο δεν συμμορφωθεί εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε δικαστική διεκδίκηση, θα ενημερωθούν οι συνάδελφοι για το ποσό που τους αναλογεί.-

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Στυλιανός

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis