Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 23/06/2016

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας για τον εντοπισμό αστυνομικών που προ ετών είχαν ενταχθεί στο σώμα κατέχοντας πλαστά απολυτήρια Λυκείου!

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Σ», προ ημερών διεγράφησαν από τα μητρώα της ΕΛ.ΑΣ δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν σε υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ενώ έχουν εντοπιστεί άλλες δύο περιπτώσεις στην ίδια Διεύθυνση οι οποίες αυτές τις μέρες βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Την ίδια στιγμή από κρησάρα περνούν και δύο αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Ωστόσο και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, «καθαρές» έχουν αποδειχθεί –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- οι δύο αστυνομικές διευθύνσεις του νομού.

Της Ακαρνανίας (με έδρα το Αγρίνιο) και της Αιτωλίας (με έδρα το Μεσολόγγι).

Έτσι λοιπόν παρόλο που οι έρευνες στις υπόλοιπες διευθύνσεις της Δυτικής Ελλάδας «έβγαλαν λαβράκι) στην Αιτωλοακαρνανία δεν έχουν εντοπιστεί αστυνομικοί με πλαστά απολυτήρια Λυκείου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι έλεγχοι δεν θα συνεχιστούν.

Υπενθυμίζεται, ότι οι έλεγχοι στην αστυνομία εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο ελέγχων στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα για τον εντοπισμό υπαλλήλων με πλαστά πτυχία και απολυτήρια Λυκείου.

Νίκος Αγγελόπουλος

sinidisi.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύγκρουση Τόσκα- ΜΑΤ: Την πόρτα της εξόδου στους «αντιδρώντες» δείχνει ο υπουργός

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis