Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 08/05/2015

Το εκσυχρονισμένο μοντέλο AK-74Μ αναμένεται να παρουσιαστεί στην αυριανή παρέλαση στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας με αφορμή την συμπλήρωση των 70 χρόνων από τη νίκη κατά της φασιστικής Γερμανίας. Το νέο μοντέλο καλάσνικοφ θα είναι εξοπλισμένο με σύχρονα οπτοηλεκτρονικά συστήματα, λέιζερ, φακό για την χαμηλή ορατότητα καθώς και σιγαστήρα. Παράλληλα, θα περιλαμβάνει έναν εκτοξευτή για βομβίδες, αλλά και ξιφολόγχη.  

Το αναβαθμισμένο ΑΚ-74 Μ πρόκειται να έχει 50% μεγαλύτερη ακρίβεια για τις βολές από απόσταση 300 μέτρων, για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και σε διάφορες καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με την ανακοινώση της κατασκευάστριας εταιρείας. Οι δόκιμοι από τις κορυφαίες ρωσικές ναυτικές σχολές θα κάνουν επίδειξη του όπλου, στο πλαίσιο της παρέλασης για την Ημέρα της Νίκης. 



 

Εκτός από το νέο μοντέλο Καλάσνικοφ, οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα υπερσύγχρονα Armata τανκ, που διαθέτουν ένα μη επανδρωμένο πυργίσκο καθώς και ένα κανόνι 125 χιλιοστών. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι στην παρέλαση θα λάβουν μέρος 194 τεθωρακισμένα οχήματα, καθώς και 143 αεροσκάφη της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας. 




onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis