Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 12/10/2015

Σε μια βιομηχανία που αρέσκεται τα τελευταία χρόνια να αναλώνεται μηρυκαστικά σε παλιότερες και ασφαλείς εμπορικά λύσεις, η πρώτη ταινία της Warner που σηματοδοτεί τη συνάντηση των δυο κορυφαίων ηρώων κόμικ της DC, είναι βέβαιο πως θα σαρώσει τα ταμεία.

Το τρέιλερ του «Batman vs Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»

Ο Χένρι Καβίλ επιστρέφει ως Superman, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι ο Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του Μπάτμαν. Θα καταφέρει να συναγωνιστεί τους Μάικλ Κίτον και Κρίστιαν Μπέιλ; Η ταινία συγκεντρώνει επιπρόσθετα τη Wonder Woman (την υποδύεται η Γκαλ Γκαντό) και τον Τζέισον Μομόα (ο Καλ Ντρόγκο του «Game of Thrones») στο ρόλο του Aquaman, φανερώνοντας τις προθέσεις για μια αλα «Avengers» μελλοντική ταινία.

Ο Τζέσι Άιζενμπεργκ είναι η νέμεση του Superman, Λεξ Λούθορ, οι Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φίσμπερν και Νταιάν Λέιν επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι», ενώ στο ρόλο του μπάτλερ του Μπρους Γουέιν/Μπατμαν Άλφρεντ, εμφανίζεται ο Τζέρεμι Αίρονς.

Εσείς έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα μέσα από ένα βίντεο σχετικό με τα κοστούμια της «αγίας τριάδας» της DC Comics, που αποκαλύπτει νέα στοιχεία και λεπτομέρειες για τους ήρωες από τον ενδυματολόγο της ταινίας Μάικλ Γουίλκινσον.

Το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» σε σκηνοθεσία του Ζακ Σνάιντερ («300», «Watchmen»), γραμμένο από τον Κρις Τέριο και τον Ντέιβιντ Γκόγιερ αναμένεται να αλώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2016.

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis