Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:15 | 24/06/2019

Μια γυναίκα που επέβαινε σε πτήση της Air Canada νωρίτερα αυτόν τον μήνα αποκοιμήθηκε μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ξύπνησε μέσα σε ένα άδειο, σκοτεινό αεροσκάφος όπου προφανώς την είχε ξεχάσει το πλήρωμά του.

Η περιπέτεια της Τίφανι Άνταμς αναρτήθηκε από έναν φίλο της στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook και προκάλεσε δυσπιστία στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζήτησαν διευκρινίσεις από την Air Canada.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η Άνταμς ταξίδευε από το Κεμπέκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο αλλά στη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε επηρεασμένη και από το γεγονός ότι καθόταν σε μια σειρά καθισμάτων μόνη της.

[custom:google-ads]

Όπως η ίδια υποστηρίζει ξύπνησε μέσα σε "απόλυτο σκοτάδι" με το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί με τους επιβάτες και το πλήρωμά του να έχουν αποβιβαστεί.

"Νομίζω ότι βλέπω εφιάλτη γιατί, στα σοβαρά, πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;", έγραψε η καταγγέλλουσα.

Η ίδια λέει ότι τηλεφώνησε σε έναν φίλο της μέσα από το αεροπλάνο αλλά η συνομιλία διακόπηκε γιατί έμεινε από μπαταρία.

"Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου και να ελέγξω την κρίση πανικού μου ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσα να φορτίσω το κινητό μου βάζοντάς το σε όποια θύρα USB έβρισκα", αλλά η προσπάθειά της απέβη μάταια γιατί δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροσκάφος.

Τελικά βρήκε έναν φακό μέσα στο πιλοτήριο, κατάφερε να ανοίξει μια από τις πόρτες του αεροσκάφους αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ύψος 15 μέτρων αφού δεν υπήρχε πλέον η σκάλα αποβίβασης των επιβατών.

Χρησιμοποίησε λοιπόν τον φακό για να κάνει σήμα σε έναν οδηγό οχήματος μεταφοράς αποσκευών, ο οποίος την είδε καθισμένη στην είσοδο του αεροσκάφους με την πόρτα ανοιχτή και τα πόδια της να κρέμονται στον αέρα.

"(Ο οδηγός) Έπαθε σοκ και διερωτήθηκε πώς διάολο με ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ", λέει η παθούσα.

Η Air Canada ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, όπως πρόσθεσε η Άνταμς, αλλά η Άνταμς έκτοτε δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά και αντιμετωπίζει νυχτερινούς τρόμους. Η Air Canada δήλωσε στο δίκτυο CTV ότι ερευνά το επεισόδιο αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis