Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:41 | 27/03/2015

Ενώπιον του ανακριτή Χανίων οδηγείται το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να απολογηθεί ο 50χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος το πρωί της περασμένης Δευτέρας άνοιξε πυρ εναντίον ομάδας αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου, στις Βρύσες.

Από τα πυρά του 50χρονου, τραυματίστηκαν δύο ειδικοί φρουροί, ένας 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων και ένας 35χρονος υπαρχιφύλακας που χτυπήθηκε από τα σκάγια στα πόδια.

Όταν ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε στον αέρα με πρόθεση να φοβίσει τους αστυνομικούς. Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τεσσάρων συνολικών αστυνομικών, καθώς επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Στο μεταξύ, σταθερή είναι η κατάσταση του 34χρονου ειδικού φρουρού που νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων και για πρώτη φορά οι γιατροί μιλούν με αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, σύμφωνα με το cretapost.gr.

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis