Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 05/01/2018

Το ΓΕΣ έδωσε στην δημοσιότητα φυλλάδιο στο οποίο γίνεται απολογισμός του κοινωνικού έργου του Στρατού Ξηράς,το 2017. Έργο το οποίο είναι αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο.Δημοσιεύουμε ένα πίνακα που περιλαμβάνεται στο φυλλάδιο από τον οποίο τεκμηριώνεται το πραγματικά τεράστιο κοινωνικό έργο του.

Θα επισημάνουμε όμως για μια ακόμη φορά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και φυσικά ο Στρατός Ξηράς ΔΕΝ είναι ΜΚΟ! Το γεγονός ότι ο “ανάπηρος” κρατικός μηχανισμός χρόνια τώρα προσφεύγει διαρκώς στις ΕΔ αναζητώντας βοήθεια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας εθίσει στην παραδοχή ότι το κοινωνικό έργο είναι η κυρίαρχη αποστολή τους! Αυτό έλειπε.

[custom:google-ads]

Σ΄ ότι αφορά ειδικά στο ΓΕΣ, αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αντίστοιχο φυλλάδιο που θα κάνει έναν πρόχειρο έστω απολογισμό για το τι έγινε το 2017 για τη μέριμνα του προσωπικού του Στρατού Ξηράς,αλλά και τι έχει γίνει ή δεν έχει γίνει με την περιβόητη και πολυαναμενόμενη αναδιοργάνωση. Είμαστε βέβαιοι ότι το ΓΕΣ θα έχει έτοιμο ενημερωτικό υλικό και γι΄ αυτές τις δράσεις.

Στο μεταξύ ακόμη αναμένουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουμε θέσει και εγγράφως στην ηγεσία του. Και η σιωπή απάντηση είναι βεβαίως…

www.militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis