Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 19/06/2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει πως με τη συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' Βαθμού, ιδιαίτερα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης και έπειτα από τις "συνδικαλιστικες" πιέσεις του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης, ο χώρος πραγματοποίησης της Λαϊκής Αγοράς Χαριλάου Θεσσαλονίκης που γίνεται κάθε Δεύτερα και εδώ και τόσα έτη έκλεινε την είσοδο στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Ασφάλειας Χαριλάου μετατοπίζεται.

Ειδικότερα ειναι γνωστό και ειχε καταγγελθεί δημόσια απο το Αστυνομικό συνδικαλιστικό κινημα πως κάθε Δευτέρα δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα περιπολικά οχήματα το Αστυνομικό κατάστημα Χαριλάου, λόγω της πραγματοποίησης της Λαϊκής Αγοράς έμπροσθεν της Υπηρεσίας. Τωρα, επιτέλους, απο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ελήφθη η απόφαση να μετατοπιστεί ο χώρος διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς προς την οδό Αναξιμάνδρου, έτσι ώστε να μην εμποδιζει τη σωστή λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών και να δημιουργεί προβλήματα στους συναδέλφους Αστυνομικούς.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και ειδικότερα τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής - Εντεταλμένο για θεματα Λαϊκών Αγορών και Πρόεδρο Επιτροπής Λαϊκων Αγορών της Περιφέρειας κ. Μιχαλη ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ και των Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορων Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης κ. Άγγελο ΔΕΡΕΤΖΗ για την αμέριστη και καταλυτική συνδρομή τους.

Θεσσαλονίκη 19 Ιουνίου 2017
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ -ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis