Απονομή Πτυχίων και Πτερύγων σε Σπουδαστές Παραγωγικών Σχολών ΣΣΕ - ΣΜΥ - ΦΩΤΟ

Απονομή Πτυχίων και Πτερύγων σε Σπουδαστές Παραγωγικών Σχολών ΣΣΕ - ΣΜΥ - ΦΩΤΟ

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ) στον Ασπρόπυργο, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων και Πτερύγων Αλεξιπτωτιστή Στατικού Ιμάντα, στους Ευέλπιδες και Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), που αποφοίτησαν από το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή (ΣΒΕΑ).

Την απαιτητική εκπαίδευση, που διεξήχθη στη ΣΧΑΛ από 23 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2018, ολοκλήρωσαν επιτυχώς 71 Ευέλπιδες και 37 Σπουδαστές της ΣΜΥ, οι οποίοι απώλεσαν συνειδητά, μέρος της καλοκαιρινής τους άδειας για το σκοπό αυτό.

Τα πτυχία και τις πτέρυγες απένειμε στους εκπαιδευόμενους ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, αντιπροσωπεία Αξιωματικών, συγγενείς και φίλοι των Ευελπίδων και Σπουδαστών της ΣΜΥ.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Αναμνηστική φωτογραφία από την εκδήλωση.

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.

Όπως είναι προφανές, οι συγγενείς των πτυχιούχων είναι περιχαρείς.Ένα ένα τα στελέχη παρέλαβαν τα πτυχία τους.

Μετά από μία σκληρή εκπαίδευση, σειρά έχει η επιπβράβευση για τη σκληρή προσπάθεια.Οι απόφοιτοι μοιράστηκαν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.Οι γονείς των αποφοίτων όπως είναι λογικό, υπερήφανοι για τα παιδιά τους.Στιγμιότυπο από την τελετή.Συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων παρακολούθησαν την τελετή.

onalert.gr