Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 13/03/2018

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα ( 13 Μαρτίου 2018 ) το πρωί, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, απονεμήθηκε το μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και αντίστοιχο δίπλωμα, σε Υπαστυνόμο Α΄ και δύο Αρχιφύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας, για δραστηριότητα την οποία επέδειξαν κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους, που συνιστά εξαίρετη πράξη.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, ο οποίος και επέδωσε στους βραβευθέντες Τιμητικό Δίπλωμα και το Μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός».

[custom:google-ads]

Υπενθυμίζεται ότι, η απονομή του Αστυνομικού Σταυρού πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος και αφορά τη σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού, την 12-05-2013, στον κόμβο της Πεδινής Ιωαννίνων, αφαιρώντας από τα χέρια του απασφαλισμένη χειροβομβίδα.

Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος, αξιωματικοί και προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων καθώς και συγγενείς και φίλοι των τιμηθέντων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis