Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 01/09/2017

Δύο επίδοξοι ληστές συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να ληστέψουν μπαρ κοντά στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, τη στιγμή που εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί διοργάνωναν πάρτι για τη συνταξιοδότηση ενός συναδέλφου τους.

Σύμφωνα με τη Baltimore Sun, οι δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν σε μπαρ στην πόλη Γούντλοουν το βράδυ της Τρίτης και κατευθύνθηκαν προς το ταμείο, απαιτώντας από τους υπαλλήλους του καταστήματος να τους δώσουν τις εισπράξεις της ημέρας.

[custom:google-ads]

Αν και ενδεχομένως να πίστευαν πως όλα πήγαιναν βάσει του σχεδίου τους, αυτό που δεν γνώριζαν οι δύο επίδοξοι ληστές, ήταν πως ήταν περικυκλωμένοι από αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και τους ακινητοποίησαν μετά από μία μικρή καταδίωξη.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι δύο νεαροί, 21 και 22 ετών, κατηγορούνται μεταξύ άλλων για ένοπλη ληστεία και κλοπές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε έκπληκτος που το μπαρ του βρέθηκε στο στόχαστρο κακοποιών, καθώς όπως εξήγησε στον τοπικό Τύπο, βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, από το οποίο συχνά περνούν αστυνομικοί.

naftemporiki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis