Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:54 | 24/11/2019

Η Ένωσή μας εκφράζει την έντονη απορία της, αλλά μεταφέρει και την ιδιαίτερη δυσαρέσκεια των συναδέλφων μας που υπηρετούν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς, με απόφαση της φυσικής ηγεσίας ανεστάλη η χρήση των υπηρεσιακών λεωφορείων για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στον Αερολιμένα.

Ειδικότερα με απόφαση άνωθεν, τα υπηρεσιακά λεωφορεία τα οποία χρησιμοποιούνται για την μετακίνηση των συναδέλφων μας, από και προς τις υπηρεσίες τους, διατέθηκαν για την μετακίνηση τον Δοκίμων Ειδικών Φρουρών στα πλαίσια της πρακτικής τους εκπαίδευσης.

[custom:google-ads]

Άξιο μνείας είναι το γεγονός πως, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, το ένα από τα δύο λεωφορεία τα οποία χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά των αστυνομικών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, είχε περικοπεί λόγω έλλειψης οδηγών δημιουργώντας ιδιαίτερη δυσχέρεια στην μετακίνηση των αστυνομικών, ειδικά εκείνων που διαμένουν σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας.

Θεωρούμε αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, ιδιαίτερα για τους συναδέλφους μας οι οποίοι υπηρετούν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς αποτελεί την πλέον απομακρυσμένη Διεύθυνση από το κέντρο της πόλης.

Κρούουμε τον κώδωνα στους αρμοδίους να επανεξετάσουν αυτήν τους την απόφαση, δεδομένου ότι δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα στους συναδέλφους μας, σε μία περίοδο κατά την οποία η οικονομική ένδεια που ακόμα μαστίζει τον Έλληνα αστυνομικό, η οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύ σημαντική.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΤΣΑΠΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis