Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:39 | 16/01/2019

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος εδώ και ένα μήνα έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για τον βιασμό ταξιτζή.

Την Τρίτη, ο συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου ηθοποιού μαζί με τον πατέρα του, βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης.

Η αρνητική απάντηση του δικαστηρίου, προκάλεσε την οργή του πατέρα του ηθοποιού. «Περίμενα ότι ο ρατσισμός στην Ελλάδα δε θα λειτουργεί τόσο πολύ. Ιδού η Ρόδος για τους αντιρατσιστές. Ας συμβάλλουν για να διορθωθεί αυτή η επαίσχυντη απόφαση» δήλωσε ο κος Καρκάς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παράλληλα τόνισε πως ο γιος του είναι μέσα μόνο με ενδείξεις «και σήμερα απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης πάλι με ενδείξεις». 

[custom:google-ads]

Ωστόσο όπως είπε δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω. «Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στον γιο μας».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, εξήγησε πως «το όργανο το οποίο δεν βρέθηκε και πιθανότατα δεν χρησιμοποιήθηκε δεν θα έπρεπε να οδηγεί σε κρατήσεις σε μία ευρωπαϊκή χώρα αλλά και οι δικαστές δικάζουν με το νομικό πλαίσιο που υπάρχει. Είμαστε η μοναδική χώρα που ακόμα δεν έχει θεσμοθετηθεί το τεκμήριο αθωότητας».

 

Τέλος, τόνισε πως «θα κάνουμε τις ενέργειες τις οποίες θεωρούμε ότι οφείλουμε και πρέπει να κάνουμε γιατί έχουμε αντίθετη άποψη. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε αθώοι ενώ κανονικά θα έπρεπε να καλείται η δικαιοσύνη να αποδείξει ότι είμαστε ένοχοι αλλά έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα», Γ. Ράπτης.
 
Πηγή: star.gr, zougla.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis