Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:57 | 12/01/2020

Με αφορμή  τους Αστυνομικούς που σπάζοντας άλλη μια κατάληψη έγιναν ελαιοχρωματιστές!

Όσοι από αυτούς κατάφεραν να γυρίσουν σπίτι χωρίς ενδιάμεσο σταθμό το 401!

Επαναφέρω μια πρόταση που έχω γράψει εδώ κ πολύ καιρό, η οποία είναι στα σχέδια να υιοθετηθεί από το υπουργείο για επιχειρήσεις της Υ.Α.Τ και αφορά τις κάμερες κατά τη δράση!

Ωστόσο ειχα γράψει ότι θα έπρεπε να υπάρχουν σε όλες τις πορείες από στατικές δυνάμεις και στα περιπολικά για τη φυσική και νομική αυτοπροστασία των Αστυνομικών!

Όμως αυτό που επίσης είχα αναφέρει είναι ότι για να σταματήσουμε όλοι οι συνάδερφοι και συνδικαλιστές να επισκεπτόμαστε συναδέρφους στα νοσοκομεία,αλλά και να γίνονται έρευνες, ΕΔΕ και προκαταρκτικές.. Από καταγγελίες 'διανοοουμένων' συγκεκριμένων πεποιθήσεων με υποστηριχτές πολιτικούς κ.α

Επισης συγκεκριμένων πεποιθήσεων  καθως και από  τηλεδικαστες δημοσιογράφους κ άλλους 'ειδικους' στις αστυνομικές επιχειρήσεις (με ποια ιδιότητα άραγε;) Θα έπρεπε οι συνδικαλιστικές Ενώσεις να επεξεργαστούν το ενδεχόμενο να κατεβάζουν κάποιους συναδερφους με κάμερα, όπως πάνε οι ρεπόρτερ και όπως αναθέτουν την οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων κ καλώς το κάνουν!

Ίσως μαζί και με δικηγορο! Ώστε να υπάρξει συντονισμός στην προσπάθεια αποκατάστασης της νομιμότητας με παράλληλη θωράκιση των υπαλληλων-εργαζομενων που θα την υλοποιήσουν!

Εγώ αύριο θα καταθέσω στην Ένωση Βορειανατολικής που ανήκω υπόμνημα, ώστε να καταδείξουμε ότι σε θέματα κρίσιμα ασφαλειας δεν πρέπει να μένουμε στην στείρα αντιπολίτευση αλλά να υπάρχει διάλογος με προτάσεις!!

Αποστολοπουλος Δημήτριος

μέλος ΜΠΡΟΣΤΑ Βορειανατολικής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis