Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 02/06/2016

Κάτι παραπάνω από ένα μήνα ήταν ελεύθερος ένας 30χρονος κακοποιός, αλλά η παρανομία είχε μπει για τα καλά στο... αίμα του. Έτσι, συνελήφθη ξανά στη Λαμία από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας και της Τροχαίας Θηβών, λίγο μετά τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία ενός ηλικιωμένου!

Ο δράστης, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, ακινητοποίησαν στις 18 Μαΐου έναν 83χρονο μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Καλαπόδι της Φθιώτιδας, τον είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει ένα κυνηγετικό όπλο και μία συσκευή σταθερού τηλεφώνου. Η ληστεία εξιχνιάστηκε και υποβλήθηκε δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, με αποτέλεσμα την περασμένη Τρίτη να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 30χρονου από την ανακρίτρια Πρωτοδικών Λαμίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο που είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους τον περασμένο Απρίλιο, ενώ εξέτιε ποινή για παρόμοιες ληστείες! Ο κακοποιός οδηγήθηκε εκ νέου στην δικαιοσύνη, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των δύο συνεργών του και την τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες συνεχίζεται.

 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis