Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 19/09/2019

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Αθανασόπουλο και με τον Λιμενάρχη Ζακύνθου, Αθανάσιο Σιούτη συναντήθηκαν χθες ο Δήμαρχος Νικήτας Αρετάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος.

Η επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ι.Ν. ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα και συζήτησε με τον κ. Αρετάκη και τον κ. Στασινόπουλο θέματα της ασφάλειας των πολιτών, οδικής ασφάλειας, καθώς και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε θέματα ασφάλειας τουριστικών περιοχών.

[custom:google-ads]

Ο Λιμενάρχης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη, καθώς θέλησε να τους αποχαιρετήσει λόγω της μετάθεσής του στην Κεφαλονιά. Να σημειωθεί ότι ο κ. Σιούτης ανέλαβε τα καθήκοντά του στη Ζάκυνθο πέρυσι το φθινόπωρο και από την πρώτη στιγμή κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

Ο Δήμαρχος, μετά την επίσκεψη του κ. Σιούτη στο γραφείο του, δήλωσε: «Μας επισκέφθηκε στο Δημαρχείο ο κ. Λιμενάρχης ενόψει της αναχώρησης του από τη Ζάκυνθο. Ειλικρινά τον ευχαριστούμε για όσα έχει κάνει για τη Ζάκυνθο μέχρι τώρα και είμαστε πολύ προβληματισμένοι για την απουσία του. Για το εάν δηλαδή θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τα λιμενικά θέματα. Έχουμε την πεποίθηση ότι θα ασχοληθεί με το ίδιο ενδιαφέρον και ο κ. υπολιμενάρχης και θα πάνε όλα καλά».

kefaloniapress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis