Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 27/08/2020

Το μήνυμα αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb της Ένωσης Αξιωματικών Ε.Α. Ανατολικής Μακεδονίας κ' Θράκης:

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Μετά από τρεις (3) ολόκληρους μήνες συνεργασίας μας και έχοντας αναλάβει την ευθύνη του γενικού συντονισμού όλων των Αστυνομικών δυνάμεων του νησιού που επιχειρούν-δρουν εντός και περιμετρικά του ΚΥΤ ΧΙΟΥ (πρώην ΒΙΑΛ), αισθάνομαι την ανάγκη να αποχαιρετησω όλους αυτούς που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ κατά το χρονικό διάστημα από 31/5-31/8/2020.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Πάρα τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε σε καθημερινή βάση, το άγχος, η ανάγκη λήψης σωστών αποφάσεων σε έκτακτες περιπτώσεις κρίσης ή διαταραξης ισορροπιών,τη κούραση κρατάω μέσα μου τη χαρά και την ευχαρίστηση της θετικής προσφοράς μας, του έργου και καλές υπηρεσιακες αναμνήσεις.

Επ ευκαιρία λοιπόν της αποχώρησης μου και της ανάληψης καθηκόντων νέου Συντονιστή Μεταναστευτικου Χίου από 01/09/2020, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου, που με την πολύτιμη βοήθεια τους καταφέραμε αφενός να επικρατήσει στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας Αλλοδαπών στο ΚΥΤ ΧΙΟΥ, η απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

Αφετέρου να εμπεδωθεί σε υπέρθετικο βαθμό η ασφάλεια των πέριξ κατοικημένων περιοχών και η προστασία των περιουσιών τους, μέσα από την κατάρτιση ειδικού σχεδίου πρόληψης και καταστολής.

Τέλος να ευχαριστήσω την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, τους διοικητικους υπαλλήλους της, την Υπηρεσία Ασύλου, τον Στράτο που ρυθμιζε σοβαρές παραμέτρους εντός του ΚΥΤ ΧΙΟΥ, το ιατρικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους για την άψογη και αρμονική συνεργασία μας ως κλιμάκιο Φύλαξης ΚΥΤ και υπεύθυνοι για την ασφάλεια τους.

Καλή συνέχεια σε όλους, καλή δύναμη και επιτυχία σε όσους παραμένουν και καλή επιστροφή σε όσους γυρίζουν στις οργανικές υπηρεσίες τους.

Δραγουδακης Αναστάσιος
Αστυνομικός Υποδιευθυντής
Συντονιστής Μεταναστευτικου Χίου

31/5-31/8/2020

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis