Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 26/09/2019

Ο πιλότος που συγκίνησε πολλές φορές τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια μέσα από το αεροσκάφος του, κατά τη διάρκεια των εθνικών επετείων, αποχωρεί πλέον από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων.

Η φωνή του Επισμηναγού Γιώργου Παπαδάκη μέσα από το F-16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στην περσινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη το 2018.

Μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια, ο Γιώργος Παπαδάκης ήρθε η ώρα να αποχωρήσει πλέον από την ομάδα επιδείξεων «ΖΕΥΣ», όχι όμως και από την Πολεμική Αεροπορία, στην οποία συνεχίζει ως διοικητής σμήνους στην 340 Μοίρα της Σούδας.
 
[custom:google-ads]

Τελευταία πτήση για τον επισμηναγό με την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο στην Τανάγρα, στο αεροπορικό show «Athens Flying Week».

Εκεί, ο επισμηναγός συγκίνησε για μια ακόμα φορά κρατώντας την ελληνική σημαία μέσα στο πιλοτήριο χειροκροτώντας τον κόσμο, μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του για το έργο που επιτελούν στο Αιγαίο οι Έλληνες πιλότοι.

Δείτε το βίντεο απο το ρεπορτάζ του Star  ΕΔΩ

eparxies.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis