Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 20/06/2015

Η ανεύθυνη, επικίνδυνη και επιβλαβής για τον συνδικαλιστικό μας φορέα και κυρίως για τους συναδέλφους στάση της διοικούσας επιτροπής της ΠΟΕΠΛΣ, οδηγεί καθημερινώς σε ολέθρια σφάλματα και ζημίες. Στις 18-06-2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση από αντιπροσωπεία ΟΛΩΝ των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Δημήτρη ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιο ΡΩΜΑΝΙΑ με μοναδική απούσα την ΠΟΕΠΛΣ !!! Πρώτη φορά στα χρονικά, βγαίνει ανακοίνωση των Ομοσπονδιών και δεν υπάρχει η ΠΟΕΠΛΣ !!!

Απεμπολείτε κύριοι την στρατηγικης σημασίας κοινή πορεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας της τελευταίας εικοσαετίας.

Επιζητάτε μήπως την απομόνωση με ότι αυτό συνεπάγεται για την δυναμική του συνδικαλιστικού μας φορέα; Δεν θέλετε την συνεργασία με την ΠΕΑΛΣ

αλλά και με καμία άλλη Ομοσπονδία; Μήπως προσπαθείτε να βάλετε λουκέτο στην ΠΟΕΠΛΣ; Υ.Γ.1: Ακόμα περιμένω απάντηση στην αίτηση μου (από τις 25-05-2015) για να

λάβω αντίγραφο από τα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου !!! Υ.Γ.2: Ακόμα περιμένουμε απάντηση ως Ένωση στα ερωτήματα μας.

Χρήστος ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis