Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:13 | 26/05/2018
Η κυβέρνηση δια του υπουργού Δικαιοσύνης και Δήμοσιας Τάξης, μελετά τον τρόπο με τον οποίο ο αστυφύλακας Γιώργος Γεωργίου, μπορεί να μεταταχθεί τιμής ένεκεν στις τάξεις των τακτικών αστυνομικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, η Κυβέρνηση σκέφτεται να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, θέλοντας να τιμήσει το θάρρος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε ο αστυφύλακας κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων του.
 
«Αρχηγέ περιμένω να επιστρέψω»
 
Εν τω μεταξύ, τον τραυματία αστυνομικό Γιώργο Γεωργίου επισκέφθηκε προ ημερών στο Ισραήλ, όπου και νοσηλεύεται, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.
 
Σε ανάρτησή του στο twitter, o κ. Χρυσοστόμου ανέφερε πως η πρώτη κουβέντα που του είπε ο αστυνομικός ήταν «Αρχηγέ περιμένω πως κ πως να επιστρέψω στο καθήκον».
 
image

image

image
 
Παράλληλα, ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου κάνει λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ενώ εκφράζει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό του.
 
Ο Γεωργίου είχε τραυματιστεί από πυρά στον Ύψωνα, το βράδυ της 5ης Μαΐου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Ισραήλ για νοσηλεία. 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis