Απόπειρα αυτοκτονίας-μυστήριο σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Απόπειρα αυτοκτονίας-μυστήριο σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την απόφαση ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας πέρασε, για άγνωστο λόγο, την πόρτα του ξενοδοχείου και χωρίς να σταθεί προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις της υπαλλήλου στη reception, η οποία τον έβλεπε για πρώτη φορά, κατευθύνθηκε προς τον 5ο όροφο.Τότε η υπάλληλος, προφανώς αναστατωμένη, κάλεσε την αστυνομία εξηγώντας το περίεργο περιστατικό. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, πριν προλάβουν όμως να κατέβουν από τις μηχανές τους άκουσαν έναν ισχυρό γδούπο και έκπληκτοι αντίκρυσαν σε παρακείμενο χώρο τον άνδρα να είναι πεσμένος στο έδαφος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή.

Να σημειωθεί ότι από την έρευνα που έγινε στον χώρο δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο άντρας προέβη στην συγκεκριμένη πράξη.

zougla.gr