Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:11 | 24/03/2017

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας:

Το Αρχηγείο με σχετική διαταγή του, αποφάσισε την απόσπαση (150) περίπου αστυνομικών από όλη σχεδόν τη χώρα, σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, για συγκρότηση Διμοιριών Υποστήριξης.
 
   Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το ΑΕΑ έμεινε μόνο στα «εύκολα». Δηλαδή στην επιλογή του μετακινούμενου προσωπικού. Όπως εκ’ των πραγμάτων αποδείχθηκε δεν ελήφθη καμία απολύτως μέριμνα για τα υπόλοιπα όπως π.χ.  τα υλικά των Διμοιριών.
 
   Πιο συγκεκριμένα οι συνάδελφοι διατάχθηκαν εκτός από τα ατομικά τους  είδη για την τρίμηνη απόσπαση, να μεταφέρουν επιπλέον και τα ατομικά υπηρεσιακά είδη (κράνος, μάσκα κτλ), ακόμα και την ασπίδα.!!
 
   Η Ένωση μας αντέδρασε άμεσα σε αυτή την ανήκουστη διαταγή η οποία μετέτρεπε τους συναδέλφους κατ’ ουσία σε υποζύγια!
 
   Άμεσα ο Πρόεδρος του Σωματείου μας και μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ,  ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  Αθανάσιος, σε συνεργασία με το πρόεδρο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ  Γρηγόρη, έκανε παρέμβαση στον Επιτελάρχη του ΑΕΑ Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, ο οποίος επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, έλυσε το ζήτημα προστατεύοντας την αξιοπρέπεια των μετακινούμενων συναδέλφων, γλιτώνοντας τους από απίστευτη ταλαιπωρία.
 
   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία δε πρόκειται να σταματήσει το διαρκή της αγώνα για λύσεις στα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα των συναδέλφων μας…..
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
             ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                     ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis