Απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. "έφυγε" από τη ζωή

Απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. "έφυγε" από τη ζωή

Έφυγε χθες από την ζωή ο συνταξιούχος αστυνομικός, Σπύρος Ταμπούρης,

Ο εκλιπών νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό και η κηδεία του θα γίνει σήμερα στα Β Κοιμητήρια σε πολύ στενό συγγενικό του κύκλο, λόγω των μέτρων προστασίας.

Η ανακοίνωση της ΕΑΑΣ Παράρτημα Σερρών

Με απερίγραπτη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο, του καλού φίλου και συναδέλφου μας Υπαστυνόμου εα Ταμπούρη Σπύρου.

Η ένστολη οικογένεια μας αποχαιρετά έναν αγαπητό και καλοσυνάτο συνάδελφο, ένα εξαίρετο οικογενειάρχη, που δυστυχώς μετά από σύντομη νοσηλεία λόγω του κορονοϊού, έχασε αυτή την τελευταία του μάχη.

Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του θα γίνει αύριο στις 10.00 στα Β΄Κοιμητήρια σε πολύ στενό συγγενικό του κύκλο, λόγω των μέτρων προστασίας.

Η λύπη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, που δεν επιτρέπεται να παραβρεθούμε και να αποδώσουμε τις δέουσες τιμές και τον τελευταίο μας χαιρετισμό στον συνάδελφο μας.

Οι προσευχές μας θα τον συντροφεύουν στην πορεία του προς τον Ύψιστον και ευχόμαστε καλή δύναμη στην σύζυγο και τα παιδιά του, σε αυτές τις δύσκολες ώρες και να είναι γεροί να τον θυμούνται και να είναι υπερήφανοι για αυτόν.

Πηγή:  epiloges.tv