Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 16/11/2017

O Γεώργιος Πολυμεροπουλος, πατέρας δύο παιδιών, 10 και 16 ετών πρόκειται για τον απόστρατο αξιωματικό τάξεως ΣΜΥ 90 , που έχασε τη ζωή του στη χθεσινή φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική.

Ο άτυχος Γεώργιος Πολυμερόπουλος, γεννημένος το 1971 πνίγηκε στην Μάνδρα Αττικής από τα μανιασμένα νερά της Ευρυδίκης.

Συγκινεί η ανακοίνωση των αποφοίτων ΣΜΥ που τον αποχαιρετούν με ένα μήνυμα γεμάτο θλίψη και οργή στη σελίδα τους. 

[custom:google-ads]



Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση τους των Αποφοιτων ΣΜΥ: 

Μάχη για την ζωή του με τα μανιασμένα νερά της ευριδικης στην περιοχή της Μανδρας Αττικής..έδωσε χτες ο αγαπητός συνάδελφος Γεώργιος Πολυμεροπουλος απόστρατος αξιωματικός τάξεως ΣΜΥ 90 , που γεννήθηκε το 1971 , Η μάχη ήταν άνιση και ο αγαπητός συνάδελφος πατέρας δυο παιδιών (10 και 16) έχασε την ζωή του . Προσωπικά για έμενα είναι μεγάλη απώλεια μια και ο Γιώργος ήταν ένας από τους αγαπημένους μου φίλους. 

Γιώργο, καλό παράδεισο ο θεός να σε αναπαύσει και να προσέχει την οικογένεια σου. Tι μπορείς να πεις σε αυτά τα δυο παιδιά που έχασαν ξαφνικά τον πάτερα τους; σε αυτή την σύζυγο που τώρα θα γίνει και μάνα και πατέρας , σε αυτή την μάνα που ο πρόσφατος νόμος δεν τις δίνει το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή μια και είναι νέα; Ποιος φταίει γι αυτό; Ο καιρός; Η τύχη; Η κακιά στιγμή; ΟΧΙ φταίνε αυτοί που εδώ και 70 χρόνια μας κυβερνούν και έδιναν άδειες οικοδόμησης ανάλογα με τα ψηφαλακια που θα επερναν . αυτοί που στον βωμό του κέρδους έκλεισαν όλα τα ρέματα. 

Που θα βρει την δύναμή η κόρη του φίλου Γιώργου που φέτος δίνει πανελλήνιες να έχει το μυαλό να γράψει καλά μετά την τραγική αυτή απώλεια του πάτερα της;
Θα δώσει κανένας λόγο για τα 15 αθώα θύματα;


Θα πάει κανένας στην φυλακή;

Θα στηρίξει το κράτος τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων;

μπορώ να βάλω και πολλά άλλα ερωτηματικά αλλά θα σταματήσω εδώ! 

ΚΆΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΦΊΛΕ ΓΙΏΡΓΟ ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ 

Με πληροφορίες από http://apofoitoismy.blogspot.gr/

onalert.gr



 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis