Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 11/09/2017

Έχετε αντιληφθεί τι αποφάσισε το ΔΣ του ΤΕΑΠΑΣΑ και με την ψήφο της ΠΟΑΣΥ;

Ενημερωτικά γιατί η έλλειψη συνδικαλιστικής διορατικότητας προκαλεί ήττες!!

1) Το ΔΣ του ΤΕΑΠΑΣΑ ενώ ακόμη δεν έχει αποφασίσει - καθορίσει το πώς θα χορηγεί εφάπαξ, με βάση το νέο μισθολόγιο (αναδρομική ισχύει από 1-1-2017 ) και τους νέους αυξημένους βασικούς μισθούς των ανωτάτων αξιωματικών, αποφάσισε ότι με την πράξη προκαταβολής σύνταξης από το ΓΛΚ δύναται να χορηγούνται εφάπαξ.

Εάν ο υπολογισμός του εφάπαξ θα γίνεται με τον ισχύων τύπο του ΤΕΑΠΑΣΑ, βασικός μισθός συν η σταθερά 317 (ίσος και το επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών στα συν ) επί 95% επί τα χρόνια υπηρεσίας.

Δηλαδή το ΔΣ του ΤΕΑΠΑΣΑ αποφάσισε και με την ψήφο της ΠΟΑΣΥ, για μία αύξηση της τάξεως του 20% των εφάπαξ όσων αξιωματικών αποστρατευτήκαν στις πρόσφατες κρίσης και άμεση καταβολή αυτών με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου.

2) Το ΤΕΑΠΑΣΑ στην απόφαση του αναφέρεται για προκαταβολή σύνταξης, ν 4151/2013 τροποποίηση συνταξιοδοτική νομοθεσίας του δημοσίου, που δεν εφαρμόσθηκε. Ο νόμος Κατρούγκαλου χορηγεί προσωρινή σύνταξη .

Άλλη μία συνδικαλιστική ήττα διότι το συνδικάτο μας ασχολείται με φωτογραφίες και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με ταξίματα θέσεων και όχι με τις εξελίξεις που τρέχουν .

ΥΓ 1). Η ΠΟΑΞΙΑ «σιωπά» για την απόφαση του ΤΕΑΠΑΣΑ . Άλλη μια συνδικαλιστική νίκη για τον συνδικαλιστή Γιάννη Κατσιαμάγκα. Συγχαρητήρια συνάδελφε ασκείς υγειές συνδικαλισμό.

ΥΓ 2) Η εξελίξεις στο ΤΕΑΠΑΣΑ τρέχουν και εμείς ασχολούμαστε ακόμη με την φωτογραφική διάταξη του 2014, όπου μεταξύ των 14 που έλαβαν το εφάπαξ ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Αλήθεια οι άλλοι 13 ποίοι ήταν ;;

Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. για ένα υγειές συνδικάτο που θα βάλει φρένο στις ήττες.

Λεωνίδας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis