Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 12/07/2020

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με τα κλεμμένα και παραποιημένα αυτοκίνητα στα Χανιά, που είχε αποκαλυφθεί προ διμήνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, όλη η δικογραφία έχει διαβιβαστεί από την Τροχαία Χανίων στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, που πλέον θα συνεχίσει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Το αν προκύπτουν περαιτέρω αξιόποινες πράξεις και το αν εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα θα το δείξει η συνέχιση της προανάκρισης.
[custom:google-ads]
Το τι βαθμού διώξεις ενδεχομένως ασκηθούν και σε ποια πρόσωπα θα το αποφασίσει ο Εισαγγελέας, όταν έρθει η ώρα και διαβιβαστεί το σύνολο της δικογραφίας με ολοκληρωμένη την προανάκριση των αστυνομικών Αρχών.

Τη δεδομένη στιγμή, όπως αναφέρουν πηγές στο Parakritika.gr, στην Ασφάλεια έχουν περάσει οι υποθέσεις για έξι αυτοκίνητα που έχει διαπιστωθεί ότι είναι κλεμμένα ή έχουν παραποιηθεί τα στοιχεία τους.

Εκκρεμεί δε μια ακόμη υπόθεση που ερευνάται από την Τροχαία Χανίων και αναμένεται και αυτή να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια.

Από τους άνδρες της Τροχαίας έχει γίνει μια ενδελεχής έρευνα με κάθε λεπτομέρεια, και θεωρείται ως μια από τις πλέον δύσκολες υποθέσεις, την οποία όμως κατάφεραν να φέρουν εις πέρας, στο βαθμό του επιτρεπτού της Υπηρεσίας, προκειμένου να πάρει πλέον τη “σκυτάλη” η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
στα Χανιά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis