Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 09/10/2018

Ένα άγριο έγκλημα που αναστατώνει την Αργολίδα. Μια στυγερή δολοφονία ενός 52χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, κάτω από το κρεβάτι του σπιτιού του. Ένα θρίλερ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα αρχικά δεδομένα να ανατρέπονται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, που του πήγαινε φαγητό μαζί με άλλο ένα άτομο. Τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο. Χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι, που του επέφεραν το θάνατο, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο.

Ανατροπή των αρχικών δεδομένων για τη δολοφονία

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Πιθανότερο κίνητρο θεωρήθηκε η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες στρέφονται στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.

Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης από το τμημα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Το σπίτι βρέθηκε άνω – κάτω αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κίνηση που αποκλειστικό στόχο θα είχε τον αποπροσανατολισμό της έρευνας. Οι δράστες δηλαδή να το έκαναν να μοιάζει με ληστεία για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Αυτό είναι το σπίτι του εγκλήματος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Ένας άνθρωπος που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά και έμελλε να βρει ένα τέλος φρικτό.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις, ούτε είχαν διαπιστώσει κάτι περίεργο τις τελευταίες μέρες. Άκουσαν τις φωνές του αδερφού του και όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, έμαθαν αυτό που είχε συμβεί.

Ο κοινοτάρχης για τη στυγερή δολοφονία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα όσα λέει στο NewsIt.gr, ο κοινοτάρχης στο χωριό Σχινοχώρι, Νίκος Σκλαβούνος. «Πριν από ένα χρόνο είχε γίνει ξανά ληστεία στο σπίτι, για να βουτήξουν τη σύνταξη του 52χρονου. Τα χρήματα τα έπαιρνε ο αδερφός του. Ο ταχυδρόμος τα έδινε σε εκείνον. Του έδιναν μια μικρή σύνταξη για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και πριν από ένα χρόνο, τον χτύπησαν και του τα πήραν. Από εκείνο το σημείο και μετά τα χρήματα τα έπαιρνε ο αδερφός του, που του πήγαινε τσιγάρα και φαγητό»

«Το παιδί έμενε με τους γονείς του αλλά όταν πέθαναν έμεινε μόνο, κλεισμένο στον εαυτό του» λέει ο κοινοτάρχης…

Πληροφορίες: argolikeseidhseis.gr

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis