Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:45 | 09/12/2014

 

Για να ψηφίσουμε ( όποτε χρειαστεί ) σωστά φίλοι μας , πρέπει να δούμε « πίσω από την κουρτίνα ».

 
Ας δούμε την αλήθεια λοιπόν για την Τρόικα.
 
Δεν αναρωτηθήκατε γιατί η Τρόικα , δεν κάνει ποτέ δηλώσεις , αλλά , άλλοι μιλούν για αυτήν χωρίς αυτήν ;
 
Δεν αναρωτηθήκατε γιατί τόσο σοβαρά θέματα δεν «διευθετούνται» ΆΜΕΣΑ  σε επίπεδο πρωθυπουργών , κρατών μελών ;
 
Δεν αναρωτηθήκατε γιατί οι σοφοί δικαστές μας επιμένουν στην επιστροφή των παρακρατήσεων , καίτοι διανύουμε ιστορικά οικονομική στενωπό ; Δεν ξέρουν λέτε την πραγματικότητα ;
 
Δεν σας φαίνεται παράξενο , η ( όποια ) αντιπολίτευση να δηλώνει με περίσσεια ευκολία  , ότι , θα «διώξει τους Τροικανούς με τις κλωτσιές »;
 
Δεν έχετε διαπιστώσει ότι , κάθε φορά που « πρέπει » να παρθούν οδυνηρά οικονομικά μέτρα , «ντοπάρετε» η κοινωνία με « ενέσεις » αναισθησίας όπως , δόγμα του Σοκ ή διλήμματα όπως , μέτρα ή χάος , μειώσεις μισθών –συντάξεων ή στάση πληρωμών κ.α ;
 
Φαντάζεστε εάν τα μέτρα αυτά , ήταν αναγκασμένη να τα ανακοινώσει και να τα επιβάλλει η ( όποια ) κυβέρνηση , ποια θα ήταν η τύχη της ; … σε μερικές εβδομάδες θα «έπεφτε » και η επόμενη … το ίδιο .
 
Η Τρόικα είναι η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ . Είναι ο πλέον «πονηρός » μηχανισμός να «επιβληθούν τα απαραίτητα » μέτρα σε μια κοινωνία ΧΩΡΙΣ πολιτικό κόστος για τις Κυβερνήσεις .
 
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ;
 
Η Ευνοιοκρατία , η ρουσφετολογία , η διαφθορά σε όλα τα επίπεδα , οι μίζες , η κατασπατάληση ευρωπαϊκών πόρων και κονδυλίων , η υπερβολική κοστολόγηση δαπανών κ.α  ξεχαρβάλωσαν με τα χρόνια τα ζωτικά κοινωνικά συστήματα , Υγεία , παιδεία , ασφάλεια κ.α
 
Οι Νόμοι της φύσης όμως , είναι ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΙ .
 
Ο Μηχανισμός αυτός λοιπόν έχει πολλές χρήσεις , πέραν των ανωτέρων :
 
1- Διατηρεί την κομματική πειθαρχία , αφού , ισορροπεί τις εξελίξεις στην κόψη του ξυραφιού . Ποιος θα τολμήσει να …«προδώσει».
2- Κάνει «πειστικές » τις δημοσκοπήσεις .π.χ εάν κοντράρουμε την Τρόικα , μπορεί να φανεί ( στις δημοσκοπήσεις ) ότι κλείνει ή ανοίγει η ψαλίδα ( για αυτό όλοι «δεν την θέλουν » )
3- Εμφανίζουμε φως στο τούνελ  … στο δικό του τούνελ ο « καθείς ».
4- Δημιουργούμε την αίσθηση ότι … «τα καταφέρνουμε » , αμαρτία τώρα να τα πετάξουμε όλα στον αέρα … να πάνε χαμένες οι θυσίες , οι  προσπάθειες … για την νίκη .
5- Μας συνδέει με το παγκόσμιο οικονομικό κύκλωμα … σωστό ή λάθος ;  κ.α
 
Η «πονηριά » όμως έγινε μετά από πέντε (5) χρόνια αντιληπτή από τον λαό .Η αποχή στις τελευταίες εκλογές το δείχνει … έφτασε στο 40% . Η πολίτες δεν «στηρίζονται» όπως
πριν το πολιτικό σύστημα . Στις δημοσκοπήσεις ο « κανένας » προηγείται με διαφορά . Η κοινωνική πραγματικότητα και το πολιτικοοικονομικό σύστημα, μοιάζουν σαν δύο διαφορετικοί κόσμοι ολοένα και περισσότερο. Αναγκάζονται , σε μεγαλύτερες δόσεις «αναισθησίας στην κοινωνία , την ίδια ώρα που η μοναδική λύση είναι εξασφάλιση της υποστήριξης της .
 
Ποια είναι η λύση ; … την ξέρει πλέον και ένα μικρό παιδί .
 
Να μας πουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αλήθεια , την πραγματικότητα .
 
Να παραδεχτούν ΟΛΟΙ τους δημόσια , ότι έχουν τον ίδιο στόχο ουσιαστικά .
 
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα νιώσουν δίπλα τους μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ , εκείνη , του Ελληνικού λαού . ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ … θα νικηθεί η Τρόικα .
 
Όσο θα «κουτουλάμε » στην ίδια κατεύθυνση, τόσο θα γυρίζουμε ΟΛΟΙ γύρω από τα ίδια αδιέξοδα … για όλους .
 
Υ.Γ «Συγχωρέστε μας» την δια-πολιτική τοποθέτηση που δεν εντάσσεται στα « καθήκοντα μας » και δεν είναι η δουλειά μας . Έτσι όμως βλέπουμε την κοινή συνισταμένη των εξελίξεων που μας αφορούν όλους …και εμάς.
 
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis