Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 08/04/2021

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία, στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 37χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος 48χρονης λουόμενης στην παραλία της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού παρόλα αυτά, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. 

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το cretalive, η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά της. 

Σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος είχε οδηγηθεί στην Ψυχιατρική Κλινική καθώς ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο, έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για την σεξουαλική επίθεση, ενώ κατηγορείται επίσης για βαριά σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία, η 48χρονη έκανε μπάνιο μεσημέρι σε παραλία όταν ξαφνικά και ενώ ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, έπεσε πάνω της ο δράστης. Εκείνη αντιστάθηκε, αυτός την χτύπησε για να κάμψει κάθε αντίσταση. Κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του και έτρεξε μέσα στη θάλασσα όπου παρέμεινε αρκετή ώρα. Από το σοκ, τον τρόμο και τον φόβο η γυναίκα υπέστη σοβαρότατο καρδιακό πρόβλημα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis