Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:42 | 01/01/2019

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου. Οι μέρες έχουν περάσει και οι άγνωστοι δράστες δεν έχουν επιχειρήσει να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του κ. Μαυρίκου, ενισχύοντας άλλα σενάρια και όχι αυτό της απαγωγής.

Η αγωνία των συγγενών του επιχειρηματία , ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών εξακολουθούν να ερευνούν διεξοδικά την υπόθεση. Παράλληλα προσπαθούν να συνθέσουν κομμάτι-κομμάτι το παζλ της αρπαγής του. 

[custom:google-ads]

Τα βασικά ερωτήµατα που απασχολούν τους αστυνοµικούς είναι εάν πρόκειται για κίνηση εκφοβισµού, ξεκαθαρίσµατος λογαριασµών ή για κλασική υπόθεση απαγωγής.

Συγγενικά πρόσωπα του απαχθέντος επισηµαίνουν πως ο ίδιος δεν είχε εκφράσει καµία ανησυχία, ούτε είχε πει σε κάποιον από το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον ότι φοβάται για τη ζωή του ή δέχεται απειλές. Οι ίδιοι, µάλιστα, σχολιάζουν ότι ο 51χρονος δεν έδειχνε προβληµατισµένος για κάτι ούτε διέθετε προσωπική ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγωγή του επιχειρηματία έγινε μέρα-μεσημέρι έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά. Οι δράστες φορούσαν μπλούζες των ΕΚΑΜ, ενώ το σχέδιό τους ήταν τόσο μελετημένο που ο 51χρονος επιχειρηματίας δεν πρόλαβε να αντιδράσει αφού τον έπιασαν χειροπόδαρα και τον έριξαν στην κυριολεξία μέσα στο όχημα.

Το προφίλ του επιχειρηματία

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης, η εταιρεία του 51χρονου επιχειρηματία είναι στο επιμελητήριο και βρίσκεται πολύ κοντά από το σημείο της εξαφάνισής του. Όπως τονίζουν όσοι ξέρουν τον επιχειρηματία, δεν πρόκειται για μια εταιρεία τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί την απαγωγή του και τα λύτρα. Πρόκειται για μια παλιά εταιρεία, που είχε ιδρυθεί από δυο αδέρφια και μετά τα ξαδέρφια χώρισαν τις επιχειρήσεις

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis