Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 23/06/2020

Στις 10:40 έφτασε στο γραφείο της 1ης τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας και για σωρεία αδικημάτων.

Οπως και χθες, Δευτέρα, έτσι και σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου, η «κοκκινομάλλα» εισήλθε από την πίσω πόρτα στο κτίριο και περιμένει έξω από το γραφείο της Ανακρίτριας για να απολογηθεί. Εντός των επόμενων λεπτών αναμένεται στο γραφείο της Ανακρίτριας κι ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας.

Διαξιφισμοί Κούγια - Νουλέζα για εξωδικαστικό συμβιβασμό

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης που έπεσε θύμα απαγωγής έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης τον πλησίασε για εξωδικαστικό συμβιβασμό, προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια του κοριτσιού.

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της 10χρονης, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής», είπε ο κ. Κούγιας.

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο Τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε.

Νουλέζας: «Διαψεύδω τον Κούγια για εξωδικαστικό συμβιβασμό»

Τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια διαψεύδει ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας. «Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης και δήλωσε «έκπληκτος» με τον συνάδελφό του που λίγο πριν είχε πει ότι έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του. «Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό».

Πηγή: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis